Om Biovac minireningsverk

Med ett Biovac minireningsverk har du en modern och smart lösning som håller i generationer. Wermlands VA-Teknik hjälper till med grovplanering, pappersarbete och installation. Biovac tar sedan ansvar i hela avloppets livslängd och står redo inom 24 timmar om något händer.

Välj avlopp med hjärta och hjärna

Gamla uttjänta avloppslösningar är en miljöbov som ofta läcker orenat avloppsvatten ut i vår natur varje dag. Alla drabbas av att man blundar för problemet. Därför är en investering i en långsiktig avloppslösning viktigt. Både för din plånbok och för din hälsa. Gör som tusentals nöjda kunder och skaffa Biovac minireningsverk. Enkelt, smart, ekonomiskt och bekvämt.

Bakterierna sköter naturlig process

Biovacs satsvisa biologiska rening ger optimalt resultat, år efter år. Du skapar en bakterieflora i avloppet genom att gå på toa. Dessa ”husdjur” äter upp inkommande mikroorganismer. Vi använder sedan flockningsmedel, som bl.a används till att rena vattendrag från övergödning, för att ta hand om fosfor. Det doseras ut i mycket små mängder vid varje reningstillfälle.

Man slappar på gräsmatta

Bekvämt i generationer

Biovac minireningsverk är resultatet av omfattande utveckling och erfarenhet från hela Skandinavien sedan 1982. Biovacs avlopp fungerar i tuffa klimat med högsta reningsgrad i generationer framöver. Investeringen ska vara hållbar ekonomiskt och miljömässigt. Det ska kännas lika enkelt och bekvämt som att ha kommunalt. Låt oss ta hand om avloppet så kan du ägna dig åt det du gillar.

Servicetekniker

Unika lösningar skapar trygghet

Skillnaden mellan Biovac och andra tillverkare är att vi tar ansvar för sina produkter på lång sikt så du kan göra det du gillar. Med serviceavtalet Biovac Trygg får du en personlig servicetekniker som gör årlig service och kan rycka ut året runt inom 24 timmar. En åtgärd kostar f.n. endast 800 kr. Resa, arbete och material ingår. Supertryggt och lika bekvämt som kommunalt!