Om företaget

Wermlands VA-Teknik AB är din pålitliga partner för anläggning och service av Biovac minireningsverk. Vi utgår från Årjäng och Karlstad och erbjuder våra tjänster över hela Värmland och norra Dalsland med fokus på kvalitet, effektivitet och kundnöjdhet.

Vad vi erbjuder

Företagets ägare Håkan Haglund har över 30 års erfarenhet av alla typer av markarbeten och har de senaste tio åren specialiserat sig på anläggning av enskilda avloppsanläggningar. Vi är bland annat återförsäljare och installatörer av minireningsverk från Biovac men kan även tillhandahålla andra traditionella avloppslösningar.

Håkan och hans medarbetare hanterar hela processen från försäljning och ansökan om tillstånd, till installation, service och underhåll.

Varför välja oss?

Erfarenhet: Med många års erfarenhet inom branschen, kombinerat med en stark lokal förankring i Värmland och Dalsland, är vi väl rustade att hantera alla typer av utmaningar när det kommer till avloppssystem.

Modern utrustning: Vi använder den senaste tekniken och maskinerna för att säkerställa att arbetet utförs effektivt och med högsta kvalitet.

Flexibilitet och tillgänglighet: Vi anpassar oss efter dina behov och tidsramar, och vi är alltid redo att ta oss an nya utmaningar, stora som små.

Vår process

Vi tror på en transparent och kundfokuserad arbetsprocess. Från första kontakt till färdigt projekt, är vi med dig varje steg på vägen:

Konsultation: Vi börjar med en noggrann behovsanalys och platsbesök för att förstå dina specifika krav.

Planering: Därefter utarbetar vi en detaljerad plan som tar hänsyn till alla aspekter av projektet, inklusive tidsschema och budget.

Utförande: Vi genomför arbetet med precision och effektivitet, alltid med säkerhet och kvalitet i fokus.

Uppföljning: Efter slutfört arbete ser vi till att allt är enligt dina förväntningar och att du är helt nöjd med resultatet.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt. Tillsammans gör vi våra marker renare!